Nieuws

Airtrade en AERTICKET breiden samenwerking verder uit

Deel dit artikel

AERTICKET neemt met onmiddellijke ingang de consolidator activiteiten van Airtrade Holdings BV in België over, opererend onder de naam Skyways.

Jeroen Martron (MD Airtrade Holdings BV): “AERTICKET is sterk groeiend in Frankrijk en de integratie met België is een logische stap vanwege de synergiën op het gebied van inkoop en customer service in de Franse taal. Voor Airtrade betekent dit meer focus op de Nederlandse markt en een verdere intensivering van de samenwerking met AERTICKET.”

Rainer Klee (MD AERTICKET AG): “Wij zijn al actief vanuit Frankrijk in het zuiden van België en daarom past deze uitbreiding goed om de groei in België te versnellen. Daarnaast is de kennis van het team met veel Franstaligen zeer waardevol.”

Airtrade en AERTICKET werken al sinds 2013 samen. Afgelopen jaar heeft Airtrade een belang genomen in Global Conso Tech AG opgericht door AERTICKET. Global Conso Tech AG heeft als doel gezamenlijke reistechnologie te ontwikkelen, content te aggregeren en maakt gebruik van nieuwe technologie en gedeelde technologie van de aangesloten partners. Later dit jaar zal de gezamenlijke API worden geïmplementeerd in FareFinder met toegang tot wereldwijde content van de aangesloten partners in meer dan 70 landen. Skyways is al ruim 25 jaar de onafhankelijke leidende consolidator met een grote focus op techniek en persoonlijke service.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

RIU zet volgende stap in duurzame groeistrategie

Volgende bericht

Recordaantal passagiers voor Rotterdam The Hague Airport

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.