Nieuws

Airtrade neemt een belang in AERTiCKET Global Conso Tech AG

Deel dit artikel

Airtrade neemt een belang in AERTiCKET Global Conso Tech AG.  Deze reistechnologie onderneming opgericht door AERTiCKET heeft als doel gezamenlijke reistechnologie te ontwikkelen, content te aggregeren en maakt gebruik van nieuwe technologie en gedeelde technologie van de aangesloten partners.

Het Duitse AERTiCKET is een van de grootste consolidators van vliegtickets. Het doel van Global Conso Tech AG (GCT) is om via gezamenlijk ontwikkelde technologie toegang te krijgen tot zoveel mogelijk reis- en luchtvaart content en deze beschikbaar te stellen voor distributie.  GCT is wereldwijd actief met partners verspreid over 70 landen.  Airtrade is hierbij de vertegenwoordiger voor de Benelux.

Jeroen Martron, CEO Airtrade: “Airtrade werkt al jaren samen met AERTICKET op het gebied van inkoop en kennisdeling.  Een gezamenlijk platform is een logische volgende stap in onze samenwerking waarbij we investeringen samen met onze partners centraliseren en zo samen de complexe en kosten intensieve ontwikkelingsprojecten aanpakken.”

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Mee op studiereis naar Barbados? Zo doe je dat!

Volgende bericht

Lees TravelPro 38 van 24 september 2021 online

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."