Nieuws

Airtrade verlengt samenwerking met D-RT Groep

Deel dit artikel

Airtrade Holland BV en D-RT groep hebben de huidige samenwerkingsovereenkomst verlengd voor de periode van drie jaar. De samenwerking betreft het verzorgen van de inkoopafspraken luchtvaart, FareFinder, de gepersonaliseerde Flight Only affiliate op de website van D-Reizen en het ondersteunen van de dagelijkse verkoop.

Jeroen Martron (CEO Airtrade): “Wij zijn zeer verheugd dat de grootste travel retailer van Nederland de samenwerking met Airtrade continueert. D-RT is voor Airtrade een belangrijke partner.”

Don Kaspers (CEO D-RT): “Voor ons is het belangrijk om voor dit onderdeel van onze business samen te werken met een betrouwbare partner, die ons op alle fronten kan faciliteren. Met de ingebruikname van nieuwe web tools zien we kansen groei te realiseren, wat op dit segment en onder druk van marktontwikkelingen positief is.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ajax met trein naar Champions League wedstrijd in Lille

Volgende bericht

Qatar Airways: aanbieding voor IATA reisagenten

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.