Nieuws

Airtrade viert 30-jarig jubileum

Airtrade in 1989 opgericht heeft gisteren (20 juni) haar 30-jarige bestaan gevierd samen met haar medewerkers. “Vanaf de eerste dag heeft het bedrijf een constante focus gehad op het vliegticketproduct en innovatie”, zegt Jeroen Matron (CEO Airtrade).

In 2011 na de verkoop van Vliegwinkel.nl heeft Airtrade naast haar consolidator-activiteiten ook een technologie portfolio geïntroduceerd. “Inmiddels is 80% van de retail en bijna 160 touroperators in Nederland klant van Airtrade op het gebied van reistechnologie en/of consolidating. In cecember 2018 heeft Airtrade het Belgische Skyways overgenomen en haar activiteiten nu ook naar België uitgebreid.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Alfred Kerkvliet
    21 juni 2019 at 21:37

    Gefeliciteerd met deze mijlpaal.. 🙂

Vorige bericht

Martyn Valkhoff aangesteld als commercieel directeur Captain Cruise

Volgende bericht

Cruise Travel: win een Celebrity Cruise cheque van €3000

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."