Vacature

Airtrade zoekt Business Travel Consultant voor nieuw zakenreislabel SME Travel – Gesloten

SME Travel is het nieuwe zakenreislabel van Airtrade en positioneert zich als zakenreisspecialist voor het midden- en kleinbedrijf. Bij SME Travel spreken we de taal van de ondernemer en begrijpen wij hun behoefte om zorgeloos, flexibel en tegen de beste tarieven op zakenreis te gaan.

Op het nieuwe en sfeervol ingerichte hoofdkantoor in Haarlem werken meer dan 70 collega’s aan één gezamenlijk doel: het tevreden stellen van honderdduizenden reizigers en vakantiegangers. Dat doen we met enthousiasme en betrokkenheid, elke dag weer!

Voor SME Travel zoeken wij een initiatiefrijke, zelfstandige en ondernemende

Business Travel Consultant

Als Business Travel Consultant ga je zelfstandig aan de slag om SME Travel in Haarlem verder te ontwikkelen. Nieuwe zakelijke klanten vinden bij jou meteen gehoor en door nauw samen te werken met de klant bouw je al snel een goede band op. Je luistert, analyseert en geeft advies aan de zakelijke klant en reserveert vervolgens vliegtickets, hotels, auto- en overige reisproducten. Je bent ook medeverantwoordelijk voor het verbreden van jouw klantenkring door middel van acquisitie, klantenacties en relatiebeheer. Jij krijgt dus alle gelegenheid om je kwaliteiten verder te ontwikkelen en je ervaring verder uit te breiden voor een compleet nieuw zakenreisconcept.

Wat biedt Airtrade:

 • bij Airtrade bieden we je een uitdagende baan als Business Travel Consultant bij het nieuwe label SME Travel, waarin je maximaal jouw ondernemende kwaliteiten verder kunt ontwikkelen;
 • alle ruimte voor initiatief, zelfstandigheid en persoonlijke ontplooiing;
 • salaris in overeenstemming met de functie, leeftijd en ervaring;
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 24 verlofdagen, pensioenregeling, gratis reis- & annuleringskostenverzekering, reiskostenvergoeding, fruit en beleg op het werk, goeie koffie, hulp van vriendelijke collega’s, een prettige ontmoetingsruimte, een ‘after work’ borrel, personeelsweekendje etc.
 • Op een premium locatie nabij station Haarlem Spaarnwoude en de A-9.

 

Wij willen graag in contact komen met een Business Travel Consultant die:

 • een afgeronde toeristische opleiding op mbo-niveau heeft;
 • een aantal jaar relevante ervaring heeft op een zakenreisbureau of reserveringsafdeling met consumentencontact;
 • klant- en resultaatgericht, flexibel en verantwoordelijk is;
 • een commerciële en proactieve instelling heeft om SME Travel verder te ontwikkelen;
 • met TravelPackager of een airline reservation systeem werkt;
 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Interesse?
Heb je interesse in deze leuke baan als Business Travel Consultant voor SME Travel bij Airtrade? Dan komen we graag met je in contact!

Meteen overtuigd? Solliciteer dan direct door je brief en cv te sturen naar:

personeelszaken@airtrade.nl t.a.v. de heer Fop Alers.

Liever eerst een oriënterend gesprek? Stuur dan eerst een e-mail met je cv en plannen we daarna een kennismakingsgesprek buiten kantoor.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Winnen: meest duurzame reis ooit

Volgende bericht

Groei voor KLM en Transavia

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.