Nieuws

Akkoord banken en Thomas Cook Group over £ 200 miljoen

Deel dit artikel

TravelPro PRIMEUR, Nijmegen, 13:40 uur. De Thomas Cook Group komt vandaag met goed nieuws vanuit de UK. Er is een akkoord bereikt met de banken (Barclays, HSBC, RBS en UniCredit) om de Thomas Cook Group te voorzien van een kredietfaciliteit van £ 200 miljoen (232 miljoen euro) tot 30 april 2013. Daarnaast is er overeenstemming bereikt over een verdere versoepeling van de financiële convenanten onder de bestaande faciliteiten. Dit biedt de Group veel meer ruimte om om te gaan met onverwachte gebeurtenissen voor de reissector en de gevolgen van een onzekere economische omgeving.

Zoals eerder aangekondigd, neemt de Raad van Bestuur stappen om de schuld van de Group te verminderen, tevens zal er een strategische evaluatie plaatsvinden. De jaarcijfers (eindigend op 30 september 2011) worden in de week van 12 december 2011 gepresenteerd.


Deel dit artikel
Vorige bericht

KLM wint Nima Award ‘Beste Digitaal Marketingbedrijf 2011’

Volgende bericht

Arke en TravelXL maken combi

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.