Nieuws

All Nippon Airways neemt eerste Airbus A380 in ontvangst

All Nippon Airways (ANA) heeft de eerste van haar drie Airbus A380 vliegtuigen in ontvangst mogen nemen. ANA en Airbus hielden een ceremonie in Toulouse, Frankrijk, ter gelegenheid van de overdracht van het vliegtuig.

ANA’s nieuwe Airbus A380 zal op 24 mei haar eerste commerciële vlucht maken tussen Narita en Honolulu, Hawaï. Het vliegtuig is ontworpen om maximaal comfort te bieden aan passagiers op deze populaire route. Het bovendek is de thuisbasis van acht First Class suites, 56 (fully flat bed) Business Class stoelen en 73 Premium Economy stoelen.

Daarnaast zal het toestel 383 Economy Class stoelen hebben, inclusief 60 ‘banken’. Daarmee is ANA de eerste in Japan die een ‘zitbankconcept’ introduceert. Elke bank bestaat uit drie of vier stoelen en de passagiers kunnen op de stoelen liggen door de beensteunen omhoog te klappen. Naast een grotere passagiersruimte biedt het vliegtuig verhoogde internetmogelijkheden en andere geavanceerde entertainmentfuncties tijdens de vlucht.

Het tweede A380 vliegtuig zal naar verwachting op 25 maart 2019 uit de spuiterij rollen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Transavia verhoogt capaciteit vanuit Nederland

Volgende bericht

Rode Kruis opent giro 7244 na Cycloon Idai

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.