CoronavirusNieuws

Alle repatriëringsvluchten vanuit Marokko geannuleerd

Alle repatriëringsvluchten vanuit Marokko van Corendon en Transavia zijn door de Marokkaanse autoriteiten voor de komende dagen geannuleerd, meldt de Nederlandse ambassade in Marokko.

Marokko heeft per vandaag 18.00 uur de noodtoestand aangekondigd vanwege de COVID-19 pandemie. Verplaatsing is nog toegestaan van/naar werk in cruciale sectoren en voor inkoop van eerste levensbehoeften.

Contactlenzen, lenzenvloeistof of oogdruppels nodig? 123Lens.nl is een gerenommeerde Nederlandse specialist op gebied van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Thuiswinkelwaarborg gecertificeerd en gratis bezorgd door heel Nederland!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lufthansa Group publiceert schema retourvluchten

Volgende bericht

Netwerkupdate: KLM blijft het Europese netwerk afbouwen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.