Nieuws

Allerlaatste hints: raad de vierde Masked Traveller en win!

Raad de vierde en laatste Masked Traveller en maak kans op tickets naar Zuid-Korea of dinerbonnen voor een Koreaans restaurant naar keuze. Je mag zo vaak meedoen als je wil.

Wat moet je echt hebben gezien in Zuid-Korea?
The Masked Traveller: “Het uitzicht vanaf Namsan over Seoul.”

Voor welk bedrijf ben je werkzaam en wat maakt jouw werk zo leuk?
“Ik heb mijn eigen bedrijf. Muziek maken met mijn band en stage performer zijn is het leukste wat er is.”

Waar kent het Nederlandse publiek jou van?

Weet jij wie de vierde en laatste Masked Traveller is?

Klik dan snel op deze link en vul jouw antwoord in. Je mag zo vaak meedoen als je wil! Je maakt kans op een van de vier vliegtickets naar Zuid-Korea met Korean Air of een van de tien dinerbonnen ter waarde van €50 in een Koreaans restaurant naar keuze. Op woensdag wordt de K-friend mascotte onthuld en de winnaar bekendgemaakt.

Deze maand kwam er elke dag een K-friend mascotte voorbij op al onze kanalen. In totaal waren er vier verschillende; een branche-collega bij een reisonderneming of iemand die anderszins verbonden is met Zuid-Korea. Daarnaast zorgt de Korea Tourism Organisation voor veel informatie en verkooptips waardoor jij Zuid-Korea nog beter verkoopt. Dus houd onze websites, socials, podcast, nieuwsbrieven en cursussen op TravEcademy goed in de gaten!

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR/GfK: ‘Een derde Nederlanders boekt komende maanden alsnog buitenlandse reis‘

Volgende bericht

Holland America Line kondigt herfstcruises voor 2021 aan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."