Nieuws

Alltours: meer vluchtcapaciteit én Eurowings

De Duitse touroperator alltours breidt de vluchtcapaciteit explosief uit op de Nederlandse markt en gaat nieuwe bestemmingen aanbieden met Eurowings vanaf de Duitse luchthaven Keulen (op twee uur en een kwartier met de auto vanaf Utrecht).

“Wij hebben meer dan 20.000 extra stoelen voor de Nederlandse markt ingekocht voor de zomer van 2016”, aldus Marc van Rijsingen (sales representative Nederland). Het afgelopen zomerseizoen werd er door alltours via Floow Travel vliegcapaciteit voor Nederland ingekocht. Toen ging het om 10.000 stoelen op vluchten vanaf Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

Vanaf Amsterdam biedt de touroperator vluchten aan naar de Balearen, de Canarische Eilanden, Griekenland, Turkije en Faro. Vanaf Eindhoven Mallorca, Ibiza, Malaga en Faro en vanaf Rotterdam en Groningen Airport Eelde wordt Mallorca aangeboden. “Via alltours-X is er uiteraard nog meer mogelijk, want daarin kan je bijvoorbeeld ook vluchten boeken van easyJet dat vanaf Amsterdam meerdere routes gaat vliegen waaronder de Griekse eilanden. En vergeet ook niet Vueling, dat vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Mallorca en Ibiza vliegt in de zomer”, aldus Van Rijsingen.

Met Eurowings vliegt alltours één keer per week vanaf Keulen naar Cancun, één keer per week naar Puerto Plata, twee keer per week naar Punta Cana, twee keer per week naar Varadero en naar Dubai, Bangkok en Phuket. Van Rijsingen: “Allemaal directe vluchten en bij Eurowings is nog alles inbegrepen, zoals entertainment, bagage (23 kilogram), eten en drinken. En je krijgt de volledige commissie, ook over de taxen”.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] bericht Alltours: meer vluchtcapaciteit én Eurowings verscheen als eerst op […]

Vorige bericht

Turkish Airlines naar Mauritius en Madagaskar

Volgende bericht

Lees TravelPro #51 van 16 december online!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.