Nieuws

alltours organiseert après-ski-party in Kitzbühel

alltoursVan 20 tot en met 23 maart aanstaande organiseert alltours een volledig verzorgde studiereis naar Kitzbühel. Per partytrein, waarbij ook een DJ aanwezig is, reis je af naar Tirol. Onderdeel van het studiereisprogramma zijn onder andere een après-ski-party in Rosi’s Sonnenbergstuben, een get-2-gether inclusief partydiner in het vijf-sterren hotel Grand Tirolia, een spannende of sportieve excursie en een kleine presentatie in het vijf-sterren Schloss Lebenberg hotel.

Kijk voor meer informatie over deze feestelijke studiereis op het alltours i-Net. Reisagenten kunnen zich tot uiterlijk 8 maart aanmelden via sales@alltours.nl.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Bom Groningen Eelde Airport wordt tot ontploffing gebracht (video)

Volgende bericht

Onderzoek Amadeus: Europees treinverkeer in 2020 tot ruim 1,35 miljard reizigers

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.