Nieuws

Als je op Vakantie BAND’ op bezoek bij reisbureaus

Deel dit artikel

‘De als je op Vakantie BAND’ maakt een maand lang een ‘wereldreis’ kriskras door heel Nederland in een knalgeel Volkswagenbusje en bouwt voor de deur van tal van reisbureaus een klein feestje en speelt vooral vrolijke, herkenbare wereldmuziek. De consument maakt tijdens deze toer kans op één jaar lang gratis vakantie met Oad Reizen door het inzenden van zijn/haar mooiste vakantiefoto bij het reisbureau. De prijs bestaat uit een stedentrip, een weekendje Disneyland® Paris, een zon- en wintersportvakantie.
 
‘De als je op Vakantie BAND’
De band, die in het dagelijks leven als Cuata door het leven gaat, legt zich toe op Spaanse en Cubaanse muziek en bestaat uit Hans Kamps (contrabas en zang), Frank de Kleer (gitaar en zang) en Wim Dictus (gitaar, diatonische accordeon, laúd en zang). Dit muzikale trio heeft zich voor de gelegenheid de passende naam ‘De als je op Vakantie BAND’ aangemeten en put uit een repertoire van meer dan duizend nummers. Dit initiatief maakt onderdeel uit van de Oad autocampagne dat tot doel heeft om eigen vervoersreizen te promoten. Kijk voor de tourdata, de deelnemende reisbureaus, de dagaanbieding en meer informatie over één jaar lang gratis vakantie op www.alsjeopvakantieband.nl.


Deel dit artikel
Vorige bericht

WIN NU: 'Eurostar tickets'

Volgende bericht

Europese hotelmarkt trekt aan

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.