Nieuws

Amber Borghuis nieuwe ‘experience creator’ bij Check-in PR

Per juli 2019 is Amber Borghuis onderdeel geworden van het team van Check-in PR. “Amber is een waardevolle aanvulling voor het Check-in PR team en ons groeiende portfolio”, zo laat Peter de Jonge (directeur Check-in PR) weten.

Check-in PR groeit en heeft onlangs een aantal nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Borghuis zal in een parttime functie ondersteunend zijn aan het team. Ze zal zich met name bezig houden met de opdrachtgevers Martinhal Family Hotels & Resorts, Visit La Palma, Visit Norway en Travelessence.

Na haar opleiding Communicatie is Amber aan de slag gegaan bij BuroSix. In de twaalf jaar dat ze hier werkzaam is geweest, was ze verantwoordelijk voor verschillende opdrachtgevers (Travel Portland, Travel Oregon, Port of Portland, Aruba Tourism Authority, Kenya Tourist Board, Hong Kong Tourist Board, Philadelphia CVB) op het gebied van Destination Marketing/PR/Events/Social media. In oktober 2018 heeft Amber besloten om daar afscheid te nemen en bij Prestige Vocal Groups aan de slag te gaan als Evenement Coördinator.

“Omdat ik zelf zing, was het ontzettend leuk om voor de dertig koren van Prestige van alles te regelen. Echter, heb ik mijn oud-collega’s Eline en Peter (beiden werkzaam geweest bij BuroSix en oprichters van Check-in PR) altijd met veel plezier gevolgd en mijn oude vakgebied lonkte. Aangezien Eline dit najaar met zwangerschapsverlof gaat is het nu de perfecte timing om het team parttime te ondersteunen met de expertise die ik in de afgelopen twaalf jaar heb opgedaan. Ik kijk er enorm naar uit!”, aldus Borghuis. De Jonge vult daarop aan: “Amber is altijd een zeer plezierige en professionele medewerker geweest, wij geloven in haar kwaliteiten en ze past uitstekend binnen ons team.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Video - Passagiers flippen tijdens noodlanding Delta Air Lines

Volgende bericht

Foto's - Vuelandia bezorgt relaties lekker avondje met 'Zomer BBQ'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.