Nieuws

American Express Global Business Travel neemt Duitse zakenreisorganisatie DER over

American Express Global Business Travel (GBT) gaat DER Business Travel (DER), de zakenreistak van de DER Touristik Group, overnemen. De overname is onder voorbehoud van antitrustgoedkeuringen en wordt naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar afgerond.

De overname breidt de voetafdruk van GBT uit naar het Duitse midden- en kleinbedrijf. Het al indrukwekkende reismanagementaanbod van DER wordt uitgebreid met de internationale schaal en het wereldwijde netwerk van GBT. Bovendien krijgen de zakelijke klanten van DER toegang tot het reis- en onkostenecosysteem en het kerntechnologieplatform van GBT.

Elyes Mrad, GBT’s Senior Vice President en Managing Director International: “Gezien de complementaire aard van onze activiteiten, is de overname een geweldige kans voor alle betrokkenen. GBT bedient vele internationale bedrijven en multinationals, terwijl DER zich richt op middelgrote en kleine ondernemingen die in Duitsland actief zijn.”

Mark Tantz, Managing Director van DER: “Dit is een bijzonder moment voor DER Business Travel en zijn werknemers en klanten. GBT en DER zijn beide mensgerichte organisaties met een passie voor het leveren van de beste technologie en service aan klanten. Met GBT’s schaal en gepatenteerde technologie en onze expertise en relaties in Duitsland, is dit een reële kans om een nieuwe, gezamenlijke waardepropositie aan te bieden aan Duitse bedrijven.”

Het hoofdkantoor van DER is gevestigd in Frankfurt. De zakenreisorganisatie is actief op 42 locaties in Duitsland met ongeveer 600 werknemers.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Opening verkoop voor MSC Cruises' MSC Seashore

Volgende bericht

KLM: persoonlijk advies via smart speaker Amazon Alexa

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.