Nieuws

American Express Global Business Travel ondersteunt UNICEF

American Express Global Business Travel (GBT) ondersteunt UNICEF met een donatie van een half miljoen dollar. De donatie is onderdeel van het partnership dat GBT met UNICEF USA aangaat om kinderen te helpen weer naar te school te gaan in tijden van nood en conflict. Het partnership maakt deel uit van GBT’s wereldwijde Responsible Business-programma.

Met het partnership committeert GBT zich ertoe UNICEF te ondersteunen van augustus 2019 tot juni 2021, om kinderen toegang te geven tot de middelen die zij nodig hebben om hun opleiding voort te zetten in tijden van crisis. Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar tijdens crisissituaties, die een verhoogd risico vormen voor hun fysieke en emotionele veiligheid. Vooral wanneer het onderwijs aanzienlijk wordt verstoord kan dit generaties lang sociale, psychologische en economische gevolgen hebben. School is niet alleen een plek om te leren, maar ook een veilige plek voor kinderen om te spelen en toegang te krijgen tot fysieke en geestelijke gezondheidszorg.

“Met onze grote wereldwijde voetafdruk zijn we uniek gepositioneerd om de gemeenschappen waarin we leven, werken en reizen te helpen bloeien,” zei Si-Yeon Kim, Chief Risk and Compliance Officer. “Ons GBT-team is zeer bedreven in crisissituaties – van de zorg die we onze reizigers bieden om ze veilig thuis te krijgen tijdens natuurrampen of andere verstoringen, tot de ondersteuning die we geven aan onze collega-teamleden en gemeenschappen wanneer ze dit het meest nodig hebben. Als wereldwijd toonaangevende partner voor reismanagement, zijn we vereerd om UNICEF en het uitstekende werk dat deze organisatie over de hele wereld doet voor de educatie van kinderen in tijden van crisis, te ondersteunen.”

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Astrid Salas naar Travel Counsellors

Volgende bericht

KLM: stijging passagiersaantallen ondanks brandstofstoring

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."