Nieuws

Anja van Overbeeke aan de slag bij ANWB Reizen

Sinds 1 juli is Anja van Overbeeke gestart als Senior Retail Representative bij ANWB Reizen. Zij volgt Diana Zwartelé op die eerder dit jaar de organisatie verliet voor een nieuwe uitdaging bij Travelnauts.

Anja is binnen de branche bekend van haar tijd bij Special Traffic/Tenzing Travel waar zij veel kennis en ervaring heeft opgedaan onder meer als accountmanager Retail. Het laatste jaar was zij buiten de branche werkzaam. Binnen ANWB Reizen zal Anja samen met Judith van der Zwaard, eveneens Senior Retail Representative, en Liz Slot het retail team vormen van FOX, verre reizen van ANWB.

“Wij hebben er alle vertrouwen in dat Anja een waardevolle aanvulling is voor het team. Met elkaar zullen wij ons de komende tijd richten op de toekomst van ANWB Reizen. Een mooie uitdaging die ons te wachten staat”, laat de organisatie weten.

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Update - Costa annuleert cruises tot 15 augustus

Volgende bericht

QR-code voor reizigers Spanje en Griekenland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."