Nieuws

Antonette Kooijman (TUI) wint Aruba Battle online scavenger hunt

Vorig jaar lanceerde de Aruba Tourism Authority (A.T.A.) de allereerste Aruba Battle, waarbij reisagenten van verschillende organisaties in teamverband de strijd met elkaar aangingen om een felbegeerde studiereis naar Aruba te winnen. Dit jaar wordt de Battle online voortgezet en wel via de dedicated Facebook-pagina van de Aruba Battle.

Vorige week heeft A.T.A. een quizvraag over het volledig klimaatneutrale Arubaanse boetiekresort Bucuti & Tara Beach Resort in onze nieuwsbrief en ons online magazine gedeeld. De vraag moest vervolgens op de Aruba Battle Facebook-pagina worden beantwoord. De reisagent die het antwoord als eerste goed had is Antonette Kooijman (manager van het TUI-reisbureau in Lelystad). Elton Barbour (Sales rep Europe van de Aruba Tourism Authority) kwam de prijs, een goed gevulde Arubaanse goodiebag met daarin onder andere een prachtig fotoboek over Aruba van topfotograaf Raymond Rutting & Marco Borsato, hoogstpersoonlijk langsbrengen. 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

“Welke idioten hebben niet de moeite genomen om keurig hun zaken af te wikkelen?”

Volgende bericht

MSC annuleert cruises tot en 31/7 en lanceert programma zomer 2021

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.