Nieuws

ANTOR Nederland organiseert voor het eerst een Trade Workshop

Deel dit artikel

Op 11 mei organiseert ANTOR Nederland, Association of National Tourist Office Representatives in the Netherlands, voor het eerst een Trade Workshop. Van 10:30 tot 17 uur kunnen reisagenten, ZRA’s en touroperators in gesprek gaan met 25 bestemmingen.

Het gaat om de bestemmingen Aruba, België Vlaanderen, België Wallonië, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Israël, Kroatië, Luxemburg, Maleisië, Marokko, Peru, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Turkije (nieuw), Zweden en Zwitserland.

“Antor organiseert al jaren een succesvolle Media Workshop. Dit jaar nodigen we voor het eerst reisagenten, ZRA’s en touroperators uit, om kennis uit te wisselen met 25 vakantiebestemmingen. De hele dag staan onze leden klaar om te informeren over hun gevarieerd aanbod en om mogelijkheden voor samenwerkingen te verkennen”, aldus Eleni Skarveli, voorzitter van ANTOR Nederland. Aanmelden voor de workshop via https://tinyurl.com/tradeworkshop.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oplossing voor reisondernemingen in nood die geen beroep kunnen doen op het Voucherfonds?

Volgende bericht

Vanaf 15 mei weer een reisadvies per land?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.