Nieuws

ANVR-bestuur stelt Will van den Hoogen kandidaat

Het ANVR-bestuur stelt Will van den Hoogen, directeur van D-reizen, kandidaat als nieuw bestuurslid van de organisatie. Het ANVR-bestuur heeft een extra Algemene Ledenvergadering bijeen geroepen op 13 maart 2014 bij de ANVR in Baarn. Tijdens deze vergadering wordt een nieuw bestuurslid verkozen voor de vacature die is ontstaan nadat Hans Holterman zich niet herkiesbaar heeft gesteld.

Ieder ANVR-lid heeft volgens de statuten van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen de mogelijkheid tot uiterlijk één week voor de vergadering schriftelijk een tegenkandidaat voor te stellen.

Tijdens de vergadering op 13 maart kunnen ANVR-leden aan de hand van het officiële stembiljet hun stem uitbrengen.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Diana geniet op Curaçao

Volgende bericht

De Jong Intra verbetert boekingsformulier QuickWin

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."