CoronavirusNieuws

ANVR/BuZa: Mogelijkheden repatriëring gestrande (pakket)reizigers

Naast de lancering van de website begin deze week voor gestrande Nederlandse reizigers in het buitenland met een los vliegticket, hebben de alarmcentrales in nauw overleg met ANVR en Buitenlandse Zaken nu óók een lijn geopend voor ANVR-reisorganisaties die te kampen hebben met gestrande (pakket)reizigers in het buitenland.

“Velen zijn inmiddels door ANVR-reisorganisaties teruggehaald, maar ondanks de vele inspanningen zijn op diverse plekken ter wereld nog Nederlandse reizigers. De ANVR heeft inmiddels – aan de hand van de door reisorganisaties ingezonden informatie – de peilingen gedeeld met Buitenlandse Zaken en de alarmcentrales, zodat we weten waar zich wereldwijd reizigers bevinden”, laat de brancheorganisatie weten.

Heb jij als ANVR-reisorganisatie nog reizigers op een bestemming?
Kijk hier op het ledendeel van www.anvr.nl voor de contactinformatie met alarmcentrale.

WordPress hosting vanaf €1,99 per maand

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. SR
    26 maart 2020 at 14:22

    Weten jullie of niet-ANVR leden ook ergens terecht kunnen om hun gestrande reizigers op de spreekwoordelijke kaart te krijgen? Dat zou al heel wat zijn

    Alle andere hulp/info is ook gewenst, we weten namelijk niets…..maar de mensen worden van alle kanten naar hun reisorganisatie verwezen

Vorige bericht

Geplande KLM-vluchten naar Ghana geannuleerd

Volgende bericht

Vluchtmogelijkheden vanuit Australië en Nieuw-Zeeland naar Nederland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."