Nieuws

ANVR-Congres Marokko gaat niet door

Het ANVR-bestuur heeft moeten besluiten dat het ANVR-Congres in Marokko in november niet doorgaat. Dat laat de brancheorganisatie vandaag weten. Het event wordt verschoven naar volgend jaar.

“In deze bizarre tijden met corona, waarbij het vliegen praktisch tot nul gereduceerd is, zijn bedrijven alleen maar druk met het informeren van reizigers, het omboeken en annuleren van reizen, en het in de hand houden van de kosten door allerlei maatregelen te nemen”, aldus de ANVR.

“Het ANVR-bestuur heeft weloverwogen tot het besluit moeten komen het ANVR-Congres in Marokko, dat voor half november op de agenda stond, te cancellen. Uiteraard hebben wij contact gehad met de vertegenwoordigers van Marokko, die er begrip voor hebben dat wij dit jaarlijkse event doorschuiven naar volgend jaar.”

Wijn cadeau doen? DeWijnsite.nl is gespecialiseerd in het versturen van wijncadeaus door Nederland!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sawadee: alle vertrekken t/m 31 mei gaan niet door

Volgende bericht

EasyJet vervroegt verkoop wintervluchten naar vandaag

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."