Nieuws

ANVR-Congres registratie nu live!

Deel dit artikel

Reisprofessionals kunnen zich nu inschrijven voor het ANVR-Congres, dat dit jaar van 15 tot en met 18 november wordt gehouden in Midden-Portugal. Samen met de Portugese organisaties Apavt en Turismo de Portugal Centro wil de ANVR ook dit jaar een inspirerend congres neerzetten en je kennis laten maken met een voor velen minder bekend gebied.

Op www.anvrcongres.nl vind je in grote lijnen het programma van deze vier dagen die in het teken staan van ‘people, purpose, passion!’, drie essentiële begrippen voor een succesvolle toekomst. Sprekers als Ap Dijksterhuis, Danielle Braun, Herman Konings, Matthew Banks, Jarno Duursma, Zita Schellekens en Joris van Zoelen hebben hun enthousiaste medewerking al toegezegd.

Frank Oostdam, directeur ANVR: “Passie voor het vak, het product, de bestemming, is essentieel. Maar ook de juiste verbinding met ‘people’ is belangrijk; van productgericht naar klantgericht. En nieuwe technologische innovaties kunnen daarbij helpen. Maar de consument verandert ook, en daar komt ‘purpose’ om de hoek. Hoe gaan we om met overtoerisme, welke keuzes maakt de consument en welke rol pak jij als reisonderneming? Deze line-up aan sprekers zal ons een spiegel voorhouden.”

De congresdeelnemers verblijven in twee moderne en sfeervolle hotels. Je kunt kiezen voor het comfortabele 4* Melia Ria in het hart van Aveiro of voor het zeer betaalbare, luxueuze 5* Montebelo Vista Alegre in het historische Ilhavo, beide met een geheel eigen karakter. Om Midden-Portugal beter te leren kennen, liggen de drie congreslocaties in drie verschillende plaatsen: Aveiro, Coimbra en Ilhavo. ’s Middags kan iedereen sportief, actief of cultureel de omgeving ontdekken. En wil je meer van deze landelijke regio zien en nog andere steden bezoeken, boek dan nu meteen aansluitend de posttour die Isropa i.s.m. Sunny Cars heeft ontwikkeld.


Deel dit artikel
Vorige bericht

'Mermaiding' in Sunwing hotels Thomas Cook

Volgende bericht

KLM: groei vlakt af in mei

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."