CoronavirusNieuws

ANVR in gesprek met Mona Keijzer (EZ) over hulp ZRA’s

De ANVR spreekt aanstaande woensdag met staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) over de situatie van ZRA’s en kleine reisondernemers.

Aanleiding voor het gesprek is het overleg dat de ANVR eind oktober had met enkele ZRA’s over de beknelde positie. “De huidige algemene overheidsmaatregelen helpen de ZRA onvoldoende want de tot nu toe gepubliceerde overheidsmaatregelen geven aan ZRA’s maar beperkte hulp”, laat de ANVR weten.

De uitkomst van het beraad was de afspraak dat de ANVR nogmaals aan Mona Keijzer zou vragen dit te bepreken. Ook in de webinars van de ANVR met 300 ZRA’s kwam dit verzoek aan de orde. Aan het gesprek nemen namens de ANVR deel Frank Oostdam (voorzitter/directeur), Martine de Knoop (ANVR-bestuurslid en voorzitter ZSO-overleg) en Bram Beurskens (vertegenwoordiger vanuit de ZRA’s).

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TUI: er wordt mondjesmaat geboekt, maar verlangen is groot

Volgende bericht

Van Uden: "Afwachten of de premier met een reactie komt"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.