Nieuws

ANVR lanceert geheel vernieuwde website

Deel dit artikel

De ANVR heeft vandaag haar geheel vernieuwde website www.anvr.nl gelanceerd. Door overschakelen van de oude naar de nieuwe site kan het 24 uur duren voor dat deze ook door iedereen en overal te bezoeken is. “De ANVR-website wordt intensief gebruikt. Naast onze leden reisbureaus en touroperators bezoeken ook consumenten en media zeer regelmatig onze site. Dan is het belangrijk dat deze niet alleen dagelijks wordt geactualiseerd, maar ook eens in de paar jaar wordt aangepast en meer voldoet aan deze tijd”, bevestigt Frank Oostdam, directeur ANVR.

ANVR aangesloten (zaken)reisagenten en touroperators kunnen op de geheel gestylde website met de verschillende zoekfuncties makkelijker toegang krijgen tot de nieuwsberichten, de daar aan gerelateerde documenten, dossiers en rapporten. De brancheorganisatie wil daarmee haar leden nog efficiënter voorzien van relevante informatie, zodat deze de informatie optimaal kunnen gebruiken ten behoeve van hun klanten. Oostdam: “Ook heeft de ANVR stappen gezet op het pad van social media en deze geïntegreerd in de website. Met deze nieuwe website en alle informatie willen wij het reisbureau, de reisorganisator en de reiziger van actuele informatie voorzien.”

Op www.anvr.nl kan ook de consument makkelijk checken of een reisonderneming is aangesloten en daarmee voldoet aan de kwaliteitseisen van de ANVR. De reiziger komt dan niet voor vervelende verrassingen te staan. Naar welke bestemming reisondernemingen reizen verzorgen, specifieke landeninformatie als het gaat om reisadviezen, vereiste reisdocumenten of te nemen gezondheidsmaatregelen, actueel nieuws en antwoord op honderden meest gestelde vragen; allemaal informatie op deze website waarmee de consument voorbereid op reis kan.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #9: Israël & Airports

Volgende bericht

Meer dan helft vakantiezwembaden levensgevaarlijk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.