CoronavirusNieuws

ANVR-leden kunnen deelnemen aan vitaliteitsmeting

ANVR Businesspartner Store Support heeft in samenwerking met ANVR een vitaliteitsmeting ontwikkeld. Naast de zorg wordt deze tool nu ook gratis aan ANVR reisbedrijven aangeboden.

In deze Vitaliteitsmeting worden medewerkers wekelijks gevraagd naar hoe het met ze gaat en wat de organisatie kan doen om ze nog beter te helpen in deze uitdagende tijden. Store Support biedt dit op dit moment al gratis aan voor de zorg, maar, aangezien ook de reisbranche zwaar is getroffen door de huidige crisis, willen zij ook aan de leden van de ANVR dit aanbod doen. Zeker voor organisaties waarbij veel mensen op dit moment vanuit huis werken is het een goede methode om het sentiment onder de medewerkers te meten.

Kijk hier voor meer informatie.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Einde verhaal voor Germanwings, versnelde herstructurering Lufthansa Group

Volgende bericht

SGR-voucher paginagroot in landelijke dagbladen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.