Nieuws

ANVR pakt wanbetalers aan

Deel dit artikel

Leden van de ANVR, die de contributie nog niet hebben betaald, dienen dit binnen twee weken na dagtekening van de aanmaning alsnog te doen, anders worden onmiddellijk alle rechten die gekoppeld zijn aan het ANVR-lidmaatschap per die datum opgeschort. Dat laat de brancheorganisatie weten.

“We begrijpen de moeilijke situatie waarin bedrijven nu verkeren, maar is het voor het doorgaan van het werk van de ANVR wel van belang gewoon de verlaagde factuur te voldoen. De betalingstermijn is al weer veertien dagen verlopen en we hebben de afgelopen weken op verschillende manieren, momenten en gelegenheden de leden gewezen op de noodzaak te betalen”, zegt Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR. “Nu rest ons helaas niet anders dan een aanmaning te versturen, die echt binnen veertien dagen moet zijn betaald.”

Oostdam: “We gaan er vast vanuit dat bovenstaande  maatregelen uiteindelijk niet nodig zullen zijn en snel de contributiebetalingen tegemoet kunnen zien. Ondertussen werken we ook aan toekomstscenario’s voor de ANVR zelf. De crisis zal hoogstwaarschijnlijk ook gevolgen hebben voor de samenstelling van het ANVR secretariaat. Daar gaan de we komende maanden met bestuur en secretariaat mee aan de slag.”

 


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Eerder meldde Frank Oostdam (directeur/voorzitter ANVR) problemen te hebben met het incasseren van lidmaatschapsgelden. Ook dit wekte behoorlijke irritatie bij retailers. Bronnen melden het een opmerkelijke keuze te […]

Vorige bericht

Travel & Coach Company uit België en 1TIS slaan handen ineen

Volgende bericht

Sri Lanka vanaf 1 augustus weer open voor toeristen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."