Nieuws

ANVR sluit raamcontract met Nedland Gerechtsdeurwaarders

Deel dit artikel

De ANVR heeft met ingang van 1 november een nieuw raamcontract gesloten met Nedland Gerechtsdeurwaarders & Incasso uit Maarssen. Het raamcontract houdt in dat ANVR-leden met korting de incasso van niet-betalende klanten kunnen uitbesteden. Nedland maakt gebruik van een moderne internetapplicatie waarbij ANVR-leden de voortgang van hun incasso kunnen volgen en updaten.

Het raamcontract bestaat uit twee onderdelen. Zo werkt men voor kleine touroperators en reisbureaus op basis van no cure / no pay met korting bij procedures en executie. En grotere touroperators en reisbureaus kunnen voor een vast bedrag per jaar een abonnement afsluiten, waarbij er geen kosten zijn indien niets is geïncasseerd. Zodra alles wordt geïncasseerd, zijn concurrerende tarieven afgesproken. Voor beide onderdelen geldt dat geen dossierkosten bij de bedrijven in rekening worden gebracht. Er wordt alleen betaald voor resultaat. ANVR-directeur Frank Oostdam: “Via een beperkte tender zijn wij uitgekomen bij een middelgroot bedrijf; dus geen belteams of een bedrijf dat z’n klanten niet herkent, maar wel een bedrijf met een landelijk dekkend net. Het is een modern bedrijf dat een contract biedt dat prima aansluit bij de diverse behoeften van ANVR-leden. Niet onbelangrijk is tenslotte dat Nedland onze bedrijven ook adviseert in het voorkomen van incassozaken.”

Op de foto ANVR-directeur Frank Oostdam (l) bevestigt de afspraken met Nedland-directeur Job Leijten (r).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Efteling dagelijks te zien op televisie bij RTL 8

Volgende bericht

City-Trips brochure HI: boekbaar tot eind juni 2011

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.