CoronavirusNieuws

ANVR vult handleiding aan met vervoersmaatregelen

Al eerder lieten wij weten dat de ANVR een handleiding heeft gepubliceerd voor de herstart van het toerisme. Vanaf vandaag is de ANVR-Handleiding Covid-19 aangevuld met een lijst maatregelen om het risico op overdracht van Covid-19 te verminderen tijdens het vervoer van en naar toeristische bestemmingen.

“Bij vervoermiddelen moet je denken aan vliegtuigen, minibussen, andere voertuigen van en naar luchthavens, hotel-shuttlebussen, busreizen/touringcars, treinen, openbaar vervoer, huurauto’s, et cetera. Maar ook cruiseschepen, jachten en zeilboten kunnen worden beschouwd als een vervoermiddel. Tijdens het vervoersproces bestaan niet alleen volksgezondheidsrisico’s voor overdracht van Covid-19 aan boord van de verschillende transportmiddelen. Deze risico’s kunnen zich ook voordoen op de in- en uitstapplaatsen als luchthavens, havens, jachthavens, bus- en treinstations, autoverhuurkantoren, taxistandplaatsen”, aldus de ANVR.

Updates
Het document wordt regelmatig aangevuld met nieuwe, relevante informatie. Houd voor de laatste updates alle Covid-19-downloads in de gaten.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

“Toerisme staat even niet bovenaan de prioriteitenlijst van de Zuid-Afrikaanse overheid”

Volgende bericht

TravelXL introduceert afspraaksysteem

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.