Nieuws

Arjan Kers (TUI) benoemd tot vicevoorzitter ANVR

Met de benoeming eerder deze maand tijdens de ANVR Algemene Ledenvergadering van de nieuwe bestuursleden Diederik Banken (BCD Travel), Marjon Kaper (ANWB reizen) en Don Kaspers (D-rt groep) is het bestuur van de ANVR weer compleet.

Arjan Kers (TUI Nederland), Hans de Wilde (Tenzing Travel) en Werner van Disseldorp (Disma Reizen) zijn in die vergadering door de leden herbenoemd voor een nieuwe periode. Het ANVR bestuur bestaat verder uit Jeroen Martron (Airtrade) en voorzitter Frank Oostdam (ANVR). Joost Romeijn (Sunweb) en René Nieuwmans (destijds Expedia) hebben in 2018 het bestuur verlaten.

​“In de eerste bestuursvergadering in de nieuwe samenstelling heeft het bestuur uit haar midden Arjan Kers gekozen tot nieuwe vicevoorzitter en Hans de Wilde benoemd voor een volgende termijn als penningmeester. Daarmee zijn we helemaal klaar en vol enthousiasme aan de slag te gaan met de ambitieuze agenda die we voor en met de leden hebben ontwikkeld. Deels valt dat binnen de traditionele taken van de brancheorganisatie van Trust in Travel en ook steeds meer binnen de innovatiekalender van Travel Tomorrow”, zegt Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR. “Onderzoek en kennisontwikkeling, maar ook de hoognodige modernisering van cao en pensioenen zijn belangrijke onderwerpen die we op de agenda hebben staan.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Untamed Travelling start project voor natuurbehoud

Volgende bericht

Toerisme naar Tunesië flink in de lift

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."