Nieuws

Arke meest betrouwbare touroperator van 2013

ArkeflyNederlanders boeken hun vakantie het liefst bij Arke.  De touroperator, naamgever van 130 reiswinkels en luchtvaartmaatschappij ArkeFly, komt daarmee voor het tweede jaar op rij als beste uit de bus. Dat blijkt uit een grootschalig Europees consumentenonderzoek in 12 landen, ‘Most trusted brands’ uitgevoerd door Reader’s Digest.

Elk jaar doet Reader’s Digest onderzoek naar de meest betrouwbare merken van Nederland en Europa, variërend van automerk tot mobiele telefoon en wasmiddel. Het onderzoek is uitgevoerd in 12 landen. In totaal werden 18313 enquêtes geanalyseerd. In Nederland deden 1842 mensen mee aan het onderzoek. Respondenten in de deelnemende landen noemden in meer dan 114.000 verschillende merken. In het dubbele  juli/augustus zomernummer publiceert Reader’s Digest een uitgebreid verslag van het European Trusted Brands onderzoek 2013.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Ook De Jong Ulvenhout start door

Volgende bericht

Sunny Cars zet ‘Verdubbelaar’ in op commissie reisagenten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."