Nieuws

ArkeFly en Stichting VALK vermijden vliegangst

ArkeFly en Stichting VALK ondertekenden gisteren in het hoofdkantoor van ArkeFly een samenwerkingsverband om samen vliegangst te bestrijden, aangezien zo’n één op de drie Nederlanders hier aan lijdt.

Wie zich meldt bij Stichting VALK krijgt eerst een intakegesprek, gevolgd door individuele sessies en een tweedaagse training die af wordt gesloten met een vlucht met ArkeFly binnen Europa. Steven van der Heijden, CEO TUI Nederland en ArkeFly: ‘We gaan de samenwerking promoten in alle ANVR reisbureaus en op de website van ArkeFly. Vlieganst kan mensen beperken in hun vrijheid en vakantiebeleving. Ons doel is dat onze passagiers voortaan ontspannen in de toestellen stappen’.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. Brent
    10 februari 2011 at 13:44

    slim van Dhr. van der Heijden, ze kunnen maar vast gewend zijn aan de oranje kleur.

Vorige bericht

Stem nu: wel of niet naar Egypte + FILM

Volgende bericht

Micazu.nl komt met brochure in winkels D-reizen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."