Nieuws

ArkeFly exclusief rechtstreeks naar nieuwe bestemmingen Orlando en Miami

Vanaf juni 2011 vliegt ArkeFly naar twee nieuwe bestemmingen in Florida met een Boeing 767-300, te weten: Orlando en Miami. In circa tien uur vliegt de maatschappij twee keer per week rechtstreeks en non-stop naar Orlando om vervolgens door te vliegen naar Miami.

ArkeFly is hiermee vanaf volgende zomer de enige Nederlandse airline die rechtstreeks op deze twee bestemmingen vliegt. Met de ‘‘open jaw’’ mogelijkheid kunnen reizigers rechtstreeks naar Orlando vliegen om vanaf daar hun reis per auto naar Miami te vervolgen. Vanaf Miami kunnen zij vervolgens rechtstreeks en non-stop terugvliegen naar Nederland. De vanaf prijs inclusief toeslagen voor een ticket naar deze bestemmingen is € 539. Vluchten en ook pakketreizen zijn boekbaar vanaf half oktober 2010.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Stelling van de week #33

Volgende bericht

Handhavings verzoek tegen transavia.com en Martinair

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."