Nieuws

ArkeFly tevreden over sponsoring Amstel Curaçao Race

ArkeFly tevreden over sponsoring Amstel Curaçao RaceDit jaar heeft ArkeFly voor de eerste keer de Amstel Curaçao Race gesponsord. Deze week worden alle wielrenners en Olympische spelers met ArkeFly terug naar Nederland gevlogen. Op zaterdag 3 november vond de wielerwedstrijd plaats en namen professionele wielrenners, Olympische spelers en amateurs het tegen elkaar op. Wielrenner Niki Terpstra won de race.

Met deze sponsoring draagt ArkeFly bij aan de promotie van sport op het eiland. ArkeFly ondersteunde dit succesvolle evenement door de tickets van onze Olympische kampioenen en wielrenners te sponsoren. Ook het team van ArkeFly deed mee aan de elfde editie van de Amstel Curaçao Race. De zeven collega’s van ArkeFly kwamen tegelijk over de finish.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Eigen Departure Control System voor Corendon

Volgende bericht

Holland America Line krijgt eigen tulp

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.