Nieuws

ArkeFly wint Schiphol Aviation Award

ArkeFly heeft een Schiphol Aviation Award gewonnen. Monique van Tulder-Kuipers, Manager Ground Services bij ArkeFly, nam de prijs trots in ontvangst in de Arendshoeve in Aalsmeer. ArkeFly won de award in de categorie ‘Airline of the Year North & South America 2010’. Het aantal ArkeFly bestemmingen op deze continenten groeit en ook de frequentie van vluchten naar Noord- en Zuid-Amerika neemt toe.

ArkeFly won de award in de categorie ‘Airline of the Year North & South America 2010’ en liet daarmee airlines als KLM, Delta en United achter zich. Monique van Tulder-Kuipers van ArkeFly nam de prijs in ontvangst. ‘‘Deze award is een grote eer en een beloning voor onze inzet als airline. We werken continu aan serviceverbetering en breiden onze bestemmingen en frequenties ieder seizoen uit. Deze zomer vliegt ArkeFly bijvoorbeeld voor het eerst naar Miami en Orlando, hervatten wij de vorig jaar aangevangen route naar Toronto en verhogen we de frequentie naar Mexico en de ABC-eilanden. Ook de vloot wordt vernieuwd en uitgebreid. Aanstaande donderdag landt een gloednieuwe ArkeFly Boeing 737-800 op Schiphol. Sinds de start van ArkeFly, zes jaar geleden, heeft de airline een grote, positieve ontwikkeling doorgemaakt. We zijn Amsterdam Airport Schiphol heel dankbaar voor deze award en enorm trots.’’

Schiphol kent de Aviation Awards jaarlijks toe aan bedrijven op Schiphol die het afgelopen jaar een uitmuntende bijdrage hebben geleverd op het gebied van passagiers of vracht. De zeven categorieën zijn: Airline of the Year Europe 2010, Airline of the Year North & South America 2010, Airline of the Year Asia 2010, Airline of the Year Africa & Middle East 2010, Passenger Ground Handling Award 2010, Cargo Award 2010 en Most Promising Airline 2011.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

easyJet zoekt look-a-likes William en Kate

Volgende bericht

Zoover wint Thuiswinkel Award

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.