CoronavirusNieuws

Aruba scherpt inreisvoorwaarden aan

Deel dit artikel

Vanaf 4 december 2021 wordt Nederland op de lijst geplaatst van landen die als zeer hoogrisicoland te boek staan. Mensen die uit een zeer hoogrisicoland naar Aruba reizen, moeten een PCR-test een dag voor vertrek ondergaan en kunnen zich niet meer bij aankomst op Aruba laten testen. Ook is het niet meer mogelijk om 72-uur van tevoren een PCR-test te ondergaan.

Aruba Tourism Authority laat weten: “Deze aangescherpte maatregel is een voorzorgsmaatregel om zowel de inwoners als bezoekers op Aruba te beschermen. Het vaststellen van het risiconiveau geschied op basis van gezondheidsdata van de overheid en in het bijzonder het totaal aantal gevallen t.o.v. de bevolkingsaantallen. Om ervoor te zorgen dat het welzijn en de veiligheid van eenieder gewaarborgd wordt, houdt de Arubaanse overheid alle ontwikkelingen m.b.t. Covid-19 nauwlettend in de gaten en worden op basis daarvan bestaande gezondheids- en veiligheidsprotocollen aangepast. Kijk voor meer informatie omtrent de nieuwste inreisregels, evenals alle andere maatregelen, op Aruba.com.”

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Maleisië heropent Langkawi voor buitenlandse toeristen

Volgende bericht

Zeven airlines winnen APEX World Class Award 2022

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."