CoronavirusNieuws

Aruba scherpt maatregelen aan

Aruba heeft de coronamaatregelen aangescherpt, nadat er op het eiland vijf nieuwe besmettingen waren geteld, dat meldt onder andere de NOS. Vanaf nu geldt er een samenscholingsverbod en in publieke ruimtes mogen niet meer dan vier mensen bij elkaar zijn.

Daarnaast gelden er strengere regels voor het bezoeken van restaurants en bars en het beoefenen van sport. Mondkapjes worden aangeraden, maar zijn niet verplicht.

One Happy Island
Vorige maand bezocht TravelPro het One Happy Island om te ondervinden hoe het is om daar nu vakantie te vieren. Het verslag van de reis lees je hier.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

De Jong Intra en Oad starten intensieve samenwerking op busreizen

Volgende bericht

D-rt Groep lanceert zakelijke tak d-travel

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.