Nieuws

Aruba Tourism Authority kiest voor Stroom

Na een uitvoerige bureauoriëntatie heeft de Aruba Tourism Authority gekozen voor Stroom om haar mediastrategie en inkoop te behartigen. Stroom ontwikkelde, samen met haar searchpartner Expand Online, een uniek online mediaplan waarin de verschillende doelgroepen op basis van interesses, reisoriëntatiegedrag en behoeftes continu worden getarget en geprofileerd. Hierbij wordt een breed scala aan online middelen ingezet, zoals search, RTB social, video, online content en premium display.

Tirso Tromp, Regiodirecteur Europa, vertelt: “Stroom heeft met haar partner Expand Online een actieplan opgesteld waardoor Aruba nu iedere dag online actief is. Voor ons een andere manier van werken, want traditioneel gezien adverteerden wij altijd seizoensgebonden. Maar het klantengedrag is veranderd en wij zullen hierin mee moeten gaan. Stroom is hierbij onze gids.”

De nieuwe campagnestrategie wordt vanaf eind december geïmplementeerd.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Alltours klaar voor zomer 2015

Volgende bericht

Langere samenwerking voor KLM en Airbnb

Auteur

Aniek de Kort

Aniek de Kort