Nieuws

Avila Beach Hotel start weerbericht Curaçao

Het Avila Beach Hotel heeft de hulp van Nederlandse weerkundigen ingeschakeld die (potentiële) vakantiegangers uit Nederland voorzien van een wekelijks weerbericht verzorgd door MeteoGroup.

Dit gebeurt op exact dezelfde wijze zoals Nederlanders gewend zijn via het Journaal en RTL Weer. Alle onzekerheden over het weer op Curaçao worden middels de 1,5 minuut durende weerpresentatie weggenomen. “Zonder twijfel luidt de meest gestelde vraag van hotelgasten die bij het Avila Beach Hotel op Curaçao inchecken, naast wat de wifi-code is, hoe het weer is. Ook online ter voorbereiding op hun vakanties wordt deze vraag vaak gesteld. We streven er zoveel mogelijk naar om onzekerheden vooraf weg te nemen en daarom heeft het Avila Beach Hotel de hulp van de meteorologen van MeteoGroup ingeschakeld.” Aldus Robbin Vogels, General Manager Avila Beach Hotel.

Het weerbericht wordt elke vrijdag vernieuwd en is online te bekijken via deze link.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thalys start verkoop voor Disneyland Paris

Volgende bericht

Emirates viert mijlpaal met nieuwste Boeing 777-300ER

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."