Nieuws

Avila Reizen breidt uit met Europa, arrangementen en privévilla’s

Avila Reizen breidt haar aanbod uit met Avila Europa ReizenAvila Arrangementen Benelux en Avila Privévilla’s.

“Toen we de mogelijkheid tot reizen dichterbij huis als team bespraken, kwam er een ongekend enthousiasme tot stand en bleken we met z’n allen over zeeën ervaring, persoonlijke banden en contacten te beschikken. We hebben de beste accommodaties geselecteerd en de meest unieke ervaringen uitgekozen.”

De Avila Europa Reizen worden als volgt beschreven: ‘Reis met ons mee naar de meest bijzondere plekken in Europa, duik in nieuwe culturen en geniet van gastronomische hoogtepunten. Bezoek het Neuschwanstein voor openingstijd, rij door het glooiende heuvelgebied van Toscane met een prachtige zonsondergang, of ontdek de Adriatische Zee met een privé-motorjacht. We maken de reis met liefde graag helemaal naar uw wens.’

Onder de Avila Arrangementen Benelux vallen onderdelen als: Vliegen per helikopter over Nederland, golfen op Landgoed Anderstein, ontdek Antwerpen in een authentiek Volkswagen-busje, of reis met een eVespa door Luxemburg. Verblijf in elegante landhuizen omgeven door natuurpracht, te midden van bruisende steden, of op bijzondere locaties. Geniet van fenomenale culinaire ervaringen inclusief: diners in Michelinsterren restaurants, goed gevulde picknickmanden en heerlijke proeverijen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Langdurige strijd failliete Malev tot 'goed' einde gebracht

Volgende bericht

Bij het Verbond van Verzekeraars zijn geen klachten bekend...

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."