Nieuws

Avila Reizen start samenwerking met European Safari Company

Avila Reizen is een samenwerking aangegaan met European Safari Company. Deze organisatie staat voor het terugbrengen van wildlife in natuurgebieden in Europa, waarbij de natuur op haar vrije beloop wordt gelaten, terwijl er een waardevolle connectie wordt gemaakt tussen onze moderne maatschappij en het welzijn van de natuur. 

“‘Het wild’ is niet alleen in verre bestemmingen te vinden, maar ook in Europa zijn er vele gebieden die over wonderschone wilde natuur beschikken. En net als safarireservaten in Afrika is het van groot belang dat we ook in Europa zorg dragen dat die wilde gebieden behouden en uitgebreid worden”, laat de reisorganisatie weten.

“Tijdens een ESC-safari maakt de reiziger niet alleen kennis met prachtige wilde natuurgebieden, maar komen ook meer te weten over de uitdagingen van deze bestemmingen en wat er ter plaatse wordt gedaan om de lokale bevolking te laten profiteren van hun wilde natuur en bijzondere wildlife zonder daar inbreuk op te doen.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Luxemburg lanceert nieuwe app voor toeristen

Volgende bericht

TUI gestart vanaf Rotterdam met vluchten naar Zuid-Europese eilanden

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."