NieuwsVacature

Avila Reizen zoekt een Senior Financieel Medewerker

Avila Reizen is op zoek naar een:
Senior Financieel Medewerker (32-39u per week) om het team te versterken!

Wie zoeken zij?
Jij bent een gedreven, positief in het leven staand persoon met liefde voor cijfers, financiën en overzicht. Je bent gestructureerd, verantwoordelijk en kunt goed zelfstandig werken. Je vindt het tegelijkertijd leuk om onderdeel te zijn van een hecht team binnen een familiebedrijf.
Je voelt je thuis binnen een organisatie die veel in beweging is en hebt affiniteit met reizen en andere culturen.

Jij hebt:
– een financieel-administratieve opleiding op HBO-niveau afgerond;
– ervaring met een boekhoudkundig programma, bij voorkeur Exact;
– een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Spaans is een pré;
– enkele jaren ervaring als financieel medewerker, bij voorkeur in de reisbranche

Wat bieden zij?
Avila Reizen biedt jou een uitdagende baan waarbij je in een klein team zorgdraagt voor een kloppende financiële administratie rondom ons geweldige reisproduct.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit financiële controles, het invoeren van transacties in exact en het voorbereiden van betalingen. Tevens ben je betrokken bij personeelsadministratie, financiële analyses en prognoses.
Je werkt samen met één andere collega op de afdeling, overlegt veel met de directie en staat in verband met controles en dergelijke veel in contact met collega’s van verkoop en van operations.

De functie is bij voorkeur voor 39 uur per week, maar 32 uur per week is bespreekbaar.
Avila Reizen biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vanzelfsprekend kun je op het gebied van reizen profiteren van verschillende voordelen die we je als reisorganisatie kunnen bieden. Het kantoor is gevestigd in de oude binnenstad van Haarlem. Bij voorkeur werk je deels op kantoor (60-70%) en deels vanuit huis.

Over Avila Reizen
Avila Reizen biedt een nieuwe dimensie in maatwerkreizen naar meer dan 70 bestemmingen binnen Latijns- & Noord-Amerika, Azië, Afrika en Europa. Zij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van (exclusieve) individuele maatwerkreizen en bijzondere groepsreizen. Daarnaast zijn zij officieel agent van National Geographic Expeditions voor reizigers woonachtig in Europa.

De uitgebreide eigen ervaring met de mooiste reisroutes, meest unieke accommodaties en bijzondere activiteiten, in combinatie met de kennis over de geschiedenis en de cultuur van de bestemmingen, maken van Avila Reizen de absolute specialist.

Behalve Avila Reizen bestaat de Avila familie ook nog uit Avila Adventure (avontuurlijke reizen), Avila Foundation (onze ANBI-aangemerkte stichting) en Avila Boetiek (onze webshop met reisartikelen). Hiernaast heeft Avila Reizen ook een eigen kantoor in Lima (Peru), Bogota (Colombia), Santiago de Chili (Chili) en eigen vertegenwoordiging in Panama-Stad, Panama.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd of zijn er nog vragen stuur dan je C.V. en motivatie naar directie@avilareizen.nl

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Tourism Ireland nodigt je uit voor virtuele workshop

Volgende bericht

World Animal Protection blij met aanscherping ANVR-richtlijnen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."