NieuwsVacature

Avila Reizen zoekt Financieel Medewerker

Deel dit artikel

Jij bent een gedreven, positief in het leven staand persoon met liefde voor cijfers, financiën en overzicht. Je bent gestructureerd, verantwoordelijk en kunt goed zelfstandig werken. Je vindt het tegelijkertijd leuk om onderdeel te zijn van een hecht team binnen een familiebedrijf. Je voelt je thuis binnen een organisatie die veel in beweging is en hebt affiniteit met reizen en andere culturen.

Jij hebt:
– een financieel-administratieve opleiding op HBO-niveau afgerond;
– ervaring met een boekhoudkundig programma, bij voorkeur Exact;
– een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Spaans is een pré;
– enkele jaren ervaring als financieel medewerker, bij voorkeur in de reisbranche

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij je in een klein team zorgdraagt voor een kloppende financiële administratie rondom ons geweldige reisproduct.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit financiële controles, het invoeren van transacties in exact en het voorbereiden van betalingen. Tevens ben je betrokken bij personeelsadministratie, financiële analyses en prognoses.
Je werkt samen met 2 andere collega’s op de afdeling, overlegt veel met de directie en staat in verband met controles en dergelijke veel in contact met collega’s van verkoop en van operations.

De functie is bij voorkeur voor 39 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend kun je op het gebied van reizen profiteren van verschillende voordelen die we je als reisorganisatie kunnen bieden. Ons kantoor is gevestigd in de oude binnenstad van Haarlem. Bij voorkeur werk je deels op kantoor (50-60%) en deels vanuit huis.

Over Avila Reizen

Avila Reizen biedt een nieuwe dimensie in maatwerkreizen naar meer dan 100 bestemmingen binnen Latijns- & Noord-Amerika, Azië, Afrika en Europa. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van (exclusieve) individuele maatwerkreizen en bijzondere groepsreizen. Daarnaast zijn wij officieel agent van National Geographic Expeditions voor reizigers woonachtig in Europa.

De uitgebreide eigen ervaring met de mooiste reisroutes, meest unieke accommodaties en bijzondere activiteiten, in combinatie met de kennis over de geschiedenis en de cultuur van de bestemmingen, maken van Avila Reizen de absolute specialist.

Behalve Avila Reizen bestaat de Avila familie ook nog uit Avila Adventure (avontuurlijke reizen), Avila Foundation (onze ANBI-aangemerkte stichting) en Avila Boetiek (onze webshop met reisartikelen). Hiernaast heeft Avila Reizen ook een eigen kantoor in Lima (Peru), Bogota (Colombia), Santiago de Chili (Chili) en eigen vertegenwoordiging in Panama-Stad, Panama.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of zijn er nog vragen stuur dan je C.V. en motivatie naar directie@avilareizen.nl

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Avila Reizen zoekt IATA medewerker

Volgende bericht

Airtrade verlengt samenwerking met de Jong Intra Vakanties

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.