Cruise ClassNieuws

Award voor Zeetours Cruises

Cruisespecialist Zeetours Cruises mocht verblijd de ‘More than a million Partner 2010’ award in ontvangst nemen van Norwegian Cruise Line. De award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse ‘Best Partner Christmas Event’ dat Norwegian Cruise Line op vrijdag 10 december voor haar Europese topagenten organiseerde.

Zeetours Cruises ontving de award voor het tweede jaar op een rij en werd met name geprezen voor de actieve en innovatieve wijze waarop zij het unieke, informele Freestyle concept van NCL telkens onder de aandacht van de reisagent weet te brengen. Daarnaast droeg de nieuwe, volledig boekbare, website van Zeetours Cruises ook bij aan het succesvolle verloop van NCL.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Landal Winterberg geopend

Volgende bericht

Branche voorzichtig positief over zomerboekingen 2011

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."