Nieuws

Baby geboren aan boord Flixbus

Baby on board kreeg onlangs wel een heel letterlijke invulling: op 8 mei werd aan boord van een FlixBus op weg van Barcelona naar Brussel een baby geboren. Het meisje, dat de naam Zenep kreeg, en haar moeder maken het goed.

Toen de twee chauffeurs merkten wat zich aan boord van de bus afspeelde, besloten ze direct een noodstop te maken bij een tankstation in het Franse Ressons en een ambulance te bellen. De bevalling verliep voorspoedig en Zenep werd samen met haar ouders naar een ziekenhuis in Compiègne gebracht.

Hoewel FlixBus sinds 2013 al meer dan 100 miljoen mensen heeft vervoerd met zijn langeafstandsbussen en treinen is de geboorte een unicum. Om deze heuglijke gebeurtenis te vieren, kan Zenep tot haar 18e gratis met FlixBus reizen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Travel Counsellors volgen Masterclass Accessible Travel

Volgende bericht

ANVR tegen vliegtax naar schatkist

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."