Nieuws

Baja Bikes: dit jaar 40 bestemmingen toegevoegd

Deel dit artikel

Baja Bikes, Nederland’s grootste fietstour en fietshuur aanbieder voor stedentrippers, opereert vandaag de dag in meer dan 150 steden wereldwijd. Behalve de populaire bestemmingen zoals Barcelona, Rome en Lissabon, en de kleinere bestemmingen zoals Rotterdam, Alicante en Victoria (Canada), genieten reizigers van een interessante rondleiding met Nederlandse gids in meer dan 150 steden.

De afgelopen 12 maanden zijn bijna 300.000 klanten op de tweewieler gestapt. Deze stijgende vraag heeft geleid tot het uitbreiden naar verschillende locaties over de hele wereld. Zelfs in Cuba, Australië, Zuid-Afrika en Thailand stappen Nederlanders op de fiets voor een leuke en interessante rondleiding, of huren ze een fiets en gaan ze op eigen houtje erop uit met Baja Bikes. Dit jaar alleen al 40 interessante bestemmingen toegevoegd.

Rutger Uittenbogaard (online marketeer bij Baja Bikes), merkt een duidelijke behoefte bij Nederlanders om op twee wielen de stad te ontdekken: “Behalve dat het een uitstekende manier is om alle belangrijke bezienswaardigheden van een stad te zien, geeft de gids ook nog eens handige tips die het verblijf nog aangenamer maken.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

ANVR houdt event over verantwoord toerisme in de praktijk

Volgende bericht

TUI vanaf zomer 2020 naar het Griekse eiland Thassos

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.