Nieuws

Bali getroffen door aardbeving

Bali is getroffen door een aardbeving met een kracht van 5.7 op de Schaal van Richter. Door de beving liepen woningen en andere gebouwen lichte schade op. Er zijn geen meldingen van slachtoffers.

Vooral op het zuidelijke deel van het eiland, waar zich veel hotels en resorts bevinden, was de aardbeving goed voelbaar. Toeristen laten via social media weten dat ze wakker zijn geschrokken door de beving en dat hotels voor de zekerheid werden ontruimd. Het epicentrum van de aardbeving lag in zee op enkele tientallen kilometers van de kust. Zondag jl. was er ook al een aardbeving in Indonesië. Daarbij kwam één vrouw om het leven op de Noord-Molukken.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Brussels Airlines vliegt opnieuw naar Bristol en Hannover

Volgende bericht

Thomas Cook maakt studiereisaanbod bekend

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.