Nieuws

Barbacan en TUI verlengen samenwerking

Appartementen & Bungalows Barbacan op Gran Canaria zijn niet alleen heel bekend in de reiswereld, maar vooral ook zeer geliefd bij de vakantiegangers. Het complex in Playa del Inglés werd geopend in 1980 en heeft sindsdien, met een korte onderbreking, altijd in het aanbod van Arke en vervolgens TUI gestaan. Barbacan en TUI hebben onlangs hun samenwerking met driejarig contract verlengd.

Niet verwonderlijk gezien de band tussen de eigenaars, de familie Fransen, en het reisbedrijf. Barbacan is overigens vernoemd naar Barbara Fransen. Barbara Fransen werd voor de feestelijke ondertekening ontvangen in het nieuwe pand van TUI in Rijswijk. Arjan Kers, General manager TUI Nederland: “Barbacan is een juweeltje in de reiswereld. Wanneer je al zo veel jaren als topaccommodatie meedraait en reizigers aan je blijft binden, is dat een prestatie van formaat. We zijn er trots op Barbacan ook de komende jaren weer exclusief aan onze reizigers te kunnen aanbieden.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Boeing 737 MAX langer aan de grond

Volgende bericht

Air Transat helpt gedupeerde WOW Air-passagiers

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."