Nieuws

Barbados nodigt je uit voor een digitale studiereis

Deel dit artikel

Barbados Tourism Marketing Inc. nodigt branchegenoten uit voor de Barbados Virtual FAM Trip, speciaal bestemd voor reispartners in Nederland en België. Het evenement vindt plaats op woensdag 8 december om 14.00 uur.

Barbados is het meest oostelijk gelegen eiland van de Kleine Antillen aan de rand van het Caribisch gebied in de Atlantische Oceaan. Alle stranden zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Witte zandstranden lonken hier volop en in het oosten kunnen surfers hun hart ophalen. Barbados heeft veel meer te bieden, zegt het verkeersbureau. Het eiland is de geboorteplaats van rum, heeft prachtige botanische tuinen en is deze winter nog makkelijker te bereiken met nieuwe directe vluchten vanuit Amsterdam.

Tijdens de Virtual FAM Trip kunnen deelnemers in gesprek gaan met vertegenwoordigers van Barbados Tourism Marketing Inc. en de accommodatie-partners op het eiland. Wanneer: woensdag 8 december om 14.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan hier.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Qatar scherpt inreisregels flink aan

Volgende bericht

Maleisië heropent Langkawi voor buitenlandse toeristen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."