Nieuws

Bärbel Severens aan de slag voor The Travel Club

Deel dit artikel

Bärbel Severens is per direct gestart als accountmanager bij The Travel Club (fulltime). Zij is samen met de andere drie accountmanagers (Marijke Hulshof, Moniek Gommers en Conny Roos) aanspreekpunt voor de franchisenemers van The Travel Club waaronder de labels The Travel Club, YourTravel, United Travel en HolidayPlanners vallen.

Severens begon haar loopbaan in de reisbranche in de jaren ’80 als reisverkoper voor Reisburo van Hulst en Reisburo van Dongen, maar Severens heeft haar sporen verdiend als operation manager/verkoopmanager bij VakantiesXperts. De laatste jaren was zij werkzaam voor Silverjet Vakanties en was Severens erantwoordelijk voor het projectmanagement voor het opzetten van het nieuwe label ‘Experience Holidays’ binnen Experience Travel.

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

FNV: 'Laatste kans voor KLM om acties cabinepersoneel te voorkomen'

Volgende bericht

Samenwerking Transavia en reisdagboektool Travel Diaries

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."