Nieuws

Barin wil 100% viruscontrole van passagiers

Deel dit artikel

Barin (Board of Airline Representatives in the Netherlands) wil dat alle reizigers vanaf Schiphol en de regionale luchthavens in Nederland worden gecontroleerd op het coronavirus, om het vertrouwen van mensen om het vliegtuig in te stappen terug te winnen. Dat schrijft De Telegraaf.

Marnix Fruitema (Barin) pleit voor extra maatregelen door een gecoördineerde aanpak op Europees niveau. Dat moet reizigers vertrouwen geven, zoals British Airways, Lufthansa, United en American Airlines al hebben voorgesteld op Atlantische routes. Een Covid-19-test kan daar onderdeel van zijn,  maar ook een temperatuurmeting. “Onze regering kan hier het voortouw in nemen. Het kan niet zo zijn dat gezondheidschecks in bijvoorbeeld lokale Apple-winkels strikter zijn dan op vluchten.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Hebben OTA’s en affiliates de slechtste papieren?

Volgende bericht

Welkom terug! Zijn jouw klanten klaar voor vertrek?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."